SON DAKIKA

Kadınlar Kulübü

Category

Güzellik / Bakım

14 Mayıs 2017 Pazar

Airline Manager 2 nasıl oynanır?

Airline Manager 2 oyunu ile bir havayolu şirketinin CEO'su olabilirsiniz. Bir Boeing 737-800 ile başlayan serüveniniz Airbus A380-900'lerden oluşan bir filoya kadar ulaşabilir. Bu süreçte takip etmeniz gereken bir çok değişken olacak. Yakıt fiyatları, borsa hissedarlarınız, eskiyen uçaklarınızın o anki değeri, AM Bank para çekme oranları vs.. Tüm bu değişkenlerin arasında şirketinizi büyütmek için uygulamanız gereken bir yol haritasına ihtiyacınız olacaktır.

Airline Manager 2 nasıl oynanır?

Öncelikle Airline Manager 2 oyununa giriş yapmanız gerekiyor. Hesabınızı oluştururken sizden hub yani uçuş merkezini seçmeniz gerekiyor. Bu çok önemli çünkü seçtiğiniz hub'ın pist uzunluğu, popüler havaalanlarına uzaklığı ve ikinci el uçakların ucuz satıldığı yerlere uzaklığı önemli bir ayrıntıdır. Hatalı bir seçim yaptığınızı düşünürseniz daha sonra 100 BP karşılığında değiştirebilirsiniz.

Türkiyeden oyuna girenlerin bir çoğu İstanbul'u seçiyor. Oyunda yüksek seviyelerde olan birilerinin hub olarak İstanbul'u seçtiklerini görmek mutlu eder tabi, ama yüksek seviyelere başka hub'lardan çıkıp, finali İstanbul'da yapmakta bir seçenektir. Başlangıç olarak Doha,Qatar'ı öneririm.Filonuz kuvvetlendiğinde İstanbula geçerek asıl gücünüzü burada kurabilirsiniz.



Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Haber Merkezi
Tasarim Google