SON DAKIKA

Kadınlar Kulübü

Category

Güzellik / Bakım

30 Eylül 2014 Salı

Zayıf gösteren saç modelleri

Tıpkı makyajla olduğu gibi saçta bazı kusurları yada sevmediğimiz ayrıntıları gizlemek için kullanılabilir. Aşağıdaki önerilerle olduğunuzdan daha zayıf görünebilir hatta yuvarlak yüzleri kamufle edebilirsiniz.

Aralarında at kuyrukları, röfleler, klasik topuzlarında olduğu ve sizi olduğunuzdan en az 5 kilo zayıf gösterecek saç modelleri..

Uzun Saç Modelleri
Ünlü saç uzmanı Edward Tricomi'nin şöyle diyor; Eğer uzun yada kısa saç arasında kararsız kaldıysanız uzun saçı seçin. Bu tercih yüzünüzü daha uzun ve sizi de olduğunuzdan daha zayıf gösterecektir.

Asimetrik Bob Saç Modelleri
Edward Tricomi'nin bir diğer önerisi Asimetrik Bob Saç Kesimi olarak görünüyor. Arka tarafı kısa, ön tarafı uzun bıraktığınızda yüzünüzü olduğundan daha ince/zayıf görünecektir. Saçların ortadan ayrılarak yüzün iki yanına düşmeside yüzünüzü uzun görünmesini sağlar.

Asimetrik Bob saç kesim modeli  her yüze uyabilen nadir saç kesim modellerinden biri olsa da Bob  saç modeline karar vermeden önce kuaförünüze giderek yüzünüz için en uygun bob saç kesim modeline karar vermelisiniz. Kısa çene hizasında olan bob saç kesim modeli mi yoksa omuzlara doğru uzanan lob saç kesim modeli mi sizi yansıtacak iyi analiz etmelisiniz.

Kahkülle desteklenmiş topuz modeli
Edward Tricomi, küçük, minicik topuzlara eşlik eden kahküllerin zayıf görünmenize yardımcı olacağını söylüyor. Çünkü büyük ve kalın topuzlar yüzünüzü daha toplu gösterir. Kahkülleriniz varsa (ki olsun artık) yüzün iki yanına düşecek olan saç tellerinin uzun olmasına özen gösterin. Orta kısım, kenarlara göre daha kısa olduğunda yüzünüzü uzun sizi de daha zayıf gösterecektir.

Katlı saç modelleri
Özellikle ön bölümde yoğunlaşan katlı saç modelleri yüzünüzü sararak olduğundan daha ince ve zarif gösterecektir. Bu kesimde dikkat etmeniz gereken en önemli konualrdan biri çene bölgesinde biten ön kısımlar ince ve uzun görünmenizi kolaylaştırır.
Perçemli at kuyruğu modeli
"Yüzünüzün her iki yanından bırakacağınız saçlar sizi daha zayıf gösterecektir." Tricomi'nin önerilerinin ortak noktasını bu cümle oluşturuyor. At kuyruğunuz varsa (üst resimde Eva Mendes'de olduğunu gibi) yüzünüzün iki yanına düşen perçemli bir modelle daha ince görünebilirsiniz.
Tepeden topuz saç modelleri
Tepeden toplanan topuz modeli dikkatleri saçın üst kısmına çekmesi en önemli avantajıdır. Yüzü daha uzun göstermesi sebebiyle de sizi daha zayıf bir forma sokabilir.







Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Haber Merkezi
Tasarim Google